cudowna 0 Napisano 16 Sierpień 2017 Cześć, niedługo wybieram się na imprezę do moich znajomych z okazji rocznicy ich ślubu, wiem, że mają barek pełen różnych alkoholi więc pomyślałam, że kupię im coś do ich kolekcji. Myślałam o whisky, jaka jest najlepsza i gdzie najlepiej taką kupić ? Z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
papaja 0 Napisano 17 Sierpień 2017 To najpierw jeszcze pytanie czy whisky czy whiskey Ballantine's jest spoko jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
cudowna 0 Napisano 23 Sierpień 2017 (edytowane) Ostatecznie zamówiłam stąd https://www.forfiterexclusive.pl/ Wybrałam taką, powinni być zadowoleni Pozdrawiam ! Edytowane 13 Październik 2017 przez cudowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lortus 0 Napisano 28 Sierpień 2017 nie lubie whisky, szczerze polecam wszystkim spróbowanie dobrej jakości rumu zamiast picie szkockiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kolik 0 Napisano 31 Sierpień 2017 musi być przede wszystkim szkocka, takie są najlepsze, bo to właśnie ze szkocji pochodzi whisky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi