Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
nowak1

Magazyn regały

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno wybudowaliśmy nowy magazyn dla mojej firmy i teraz zajmuje się jego wyposażeniem. Szukam firmy, która sprzedaje regały przemysłowe, wykonywane na dokładne zamówienie (konkretne wymiary itp.). Czy ktoś z Was może się orientuję, gdzie można takie zakupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie za porady :) Z całą pewnością mi się przyda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konstrukcja magazynu jest bardzo ważna, masz rację i dobrze korzystać tutaj z usług profesjonalistów. Jednak jeśli już stoi cała budowla, to należy zwrócić uwagę moim zdaniem przede wszystkim na regały magazynowe oraz systemy, które pozwolą sprawnie działać. Zerknij sobie na stronę firmy http://regalit.pl/ . Współpracuje z nimi już od dłuższego czasu i jestem z tego naprawdę zadowolony. Jedna z lepszych firm na rynku moim zdaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już wyposażysz magazyn myślę że warto jeszcze przemyśleć odpowiedni system do zarządzania. Wszystko zależy jaki duży to magazyn ale w większości takie rozwiązanie się przydaje.Ja korzysta z Weaver WMS i praca stała się łatwiejsza. Mam pod kontrolą stan magazynu, dokumentację np.Faktury czy rozwiązania kurierskie. Teraz jest wiele możliwości synchronizacji ze sklepem czy księgowością. Mi to ułatwiło życie no i analiza sprzedaży jest łatwiejsza nie mówiąc o inwentaryzacji . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...