Doxa 0 Napisano 9 Styczeń 2017 (edytowane) Witam. Założyłam Internet.szerokopasmowy PPPoE 100 Mbps Chcę mieć podłączone na stałe: 1. Telewizor 2. Komputer stacjonarny 3. laptop 4. wolne miejsce Jakie urządzenia mam wybrać: router czy switch WI-FI jest mi nie potrzebne. Edytowane 9 Styczeń 2017 przez Doxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trojxx44 0 Napisano 10 Styczeń 2017 switch byłby lepszy napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reillrant 0 Napisano 14 Maj 2017 Przełącznik ma więcej gniazd LAN przy tylu urządzeniach na pewno bardziej się przyda przy dzieleniu łącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albertkamyk 1 Napisano 5 Listopad 2018 router zdecydowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starkeeper 10 Napisano 17 Listopad 2018 Lepiej zainwestować w urządzenie z WiFi, nawet, jeżeli aktualnie nie będzie Ci potrzebne, nie znaczy, że inaczej będzie za np pół roku, a przecież nie utrudni Ci to podłączenia w/w urządzeń. W zasadzie wystarczy sprawdzony i niedrogi TP Link TL-WR841N z czterema portami 100 Mbps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuch889 0 Napisano 27 Listopad 2018 No Wifi tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
h8red 0 Napisano 10 Grudzień 2018 No ,masz racje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach