ala320 0 Napisano 4 Styczeń 2017 (edytowane) Jak mam okiełznąć temat kolizji drogowej . Chodzi o to czy czekając na odszkodowanie należy mi sie samochód zastępczy . Nie wiem co robić. Sasiadka poleciła mi te firmę https://www.tuodszkodowania.pl/odszkodowania/ podobno się zajmują takimi "kwiatkai" jak mój. Może ktoś coś wie więcej? Edytowane 9 Styczeń 2017 przez ala320 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kalllka 0 Napisano 4 Styczeń 2017 Jak o możliwe, to najlepiej jakoś dogadać się bez policji i ubezpieczyciela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michalciechan1 0 Napisano 5 Styczeń 2017 To zależy czy masz to w polisie i jak bardzo masz rozbite auto. Jeśli jest to mała szkoda to po co. Samochód zastępczy możesz dostać w warsztacie, gdzie naprawiasz. Na przykład ASO ;P. Koszty będą ściągnięte z polisy sprawcy. Jeżeli to ty jesteś sprawcą, to już trochę gorzej jest. Też dadzą ci auto, ale wliczą to w koszty naprawy pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PaulQ 0 Napisano 12 Styczeń 2017 Super, dzięki wielkie za informacje Przyda mi się to na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi