Przemek9708 0 Napisano 22 Grudzień 2016 Witam od pewnego czasu mam problem gdyż zaraz po odpaleniu windowsa wyskakuje mi taki oto komunikat : http://www.tinypic.pl/93tn49t2ldqm proszę o pomoc co zrobić aby to zniknęło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roksilai 0 Napisano 2 Luty 2017 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandasz 0 Napisano 9 Marzec 2017 no siemka co tam u was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek12 0 Napisano 17 Sierpień 2017 Miałem ten proble nawet dałem do informatyka ale nic nie grzebał tylko format zrobil , szybko i tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korask 0 Napisano 12 Październik 2017 Format to można samodzielnie zrobić. Płytkę wkładasz i reszta już jest krok po kroku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hebima 0 Napisano 20 Listopad 2017 proponuję kupić 10, i będzie po problemie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampep 0 Napisano 3 Luty 2018 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach