Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
olgiernuk79

Masaz relaksacyjny w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Od lat pracuje jako masażysta w różnego rodzaju salonach masażu w stolicy. Od dłuższego czasu myślę o założeniu swojego gabinetu masażu. Myślałem o czymś takim jak ten salon masażu w Warszawie - natomiast nie mam pojęcia jakie będą koszty rozpoczęcia tego typu działalności. Nie wiem ile może kosztować wynajęcie lokalu w Warszawie oraz jego utrzymanie. Fakt, działam od długiego okresu w tej branży, ale zawsze byłem pracownikiem - nigdy szefem. Dlatego te sprawy są dla mnie obce. Nie mam pojęcia od czego powinienem rozpocząć otwieranie gabinetu masażu. Zapewne powinienem zarejestrować swoją działalność gospodarczą. Czytałem o małych składkach ZUS - czy mnie one dotyczą? Pozdrawiam i będę wdzięczny za wasze wypowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat jestem z Katowic i mam już swój ulubiony salon masażu :) Znalazłam go na https://www.moment.pl/spa-i-masaz/katowice , gdzie można znaleźć mnóstwo ofert przeróżnych salonów. Wpisz sobie tam po prostu w lokalizacji "Warszawa" i na pewno coś znajdziesz :) Tam jest naprawdę spory wybór, więc zawsze można znaleźć coś dla siebie. Są też opinie, także łatwiej się wybiera. No i przede wszystkim wszystko jest w jednym miejscu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...