hanna270 0 Napisano 29 Listopad 2016 (edytowane) Witam, mam siec sklepow internetowych i stacjonarnych.Chcialabym stworzyc logo ktore bedzie reprezentowalo nasza firme.Szukam firm ktore sie zajma indentyfikacja wizualna i stworza cos faajnego. Nie wiem nic na ten temat wiec pytam, ktore firmy to dorze wykonaja?wstepnie wybralam ta http://webtraco.pl/o-nas/ ale inne propozycje mile widziane. Edytowane 29 Listopad 2016 przez hanna270 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papaja 0 Napisano 29 Czerwiec 2017 Pusto w portfolio więc trochę kiepski wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzakalsSs 0 Napisano 30 Kwiecień 2018 Ja na Twoim miejscu wybierając szukałbym firm, które mają coś własnie publicznie dostępnego do pochwalenia się. To, że ktoś napisze, że jest dobry to jedno ale zobaczyć jak wyglądają efekty jego pracy - najważniejsze. Wejdź sobie na bloga netgrafu, bodajże własnie kwietniowy ostatni wpis jest związany z realizacjami jakich się podjęli. Takich wpisów szukaj to zobaczysz czym się kierować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert25 0 Napisano 1 Listopad 2018 Wydaje mi się, że warto zapoznać się z opiniami klientów różnych firm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach