tymekalex91 0 Napisano 17 Listopad 2016 (edytowane) Cześć. Od dłuższego czasu myślę nad poprawieniem wydajności pracy w swoim mały zajeździe. Wpadłem na pomysł, żeby zainwestować w tego rodzaju niewielkie windy towarowe do przewożenia rzeczy pomiędzy kondygnacjami w budynku. Rozmyślam nad kosztem zamontowania tego typu https://ortodoncjakabaty.pl a, także jego bezawaryjnością w procesie użytkowania. Oczywiste jest, że dystrybutor będzie opisywał w samych superlatywach tego typu urządzenia i obiecywał długą, bezawaryjną pracę. Ale chciałbym zasięgnąć opinii ludzi, którzy na co dzień używają takiego rodzaju dźwigi w swojej firmie. Proszę o wypowiedź osób, które mają tego rodzaju dźwigi towarowe w swojej firmie. Edytowane 13 Grudzień 2018 przez tymekalex91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ares321 0 Napisano 31 Lipiec 2017 Oprócz ceny zakupy trzeba pamietać o stałej konserwacji, która też jest kosztowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
papaja 0 Napisano 1 Sierpień 2017 Najlepiej po prostu policzyć czy Ci się to opłaci - rachunek zysków i strat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Parabuna 1 Napisano 27 Luty 2018 wow to już takie skomplikowane urządzenia. Moja siostra teraz zakłada hotel, na razie jest na etapie wyposażania części gastronomicznej i ma niedługo dostać te zmywarki gastronomiczne od Winterhalter. Też się stara bardzo porządnie do tego wyposażania podejść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi