aniamroz79 0 Napisano 17 Październik 2016 (edytowane) Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć jak to jest możliwe, że dana strona jest na początku wyników w wyszukiwarce Google. Chodzi mi o hasła tego rodzaju: dźwigi hydrauliczne, które są dla mnie najistotniejsze. Mam stronę internetową, która działa nieustannie od ponad siedmiu lat. Była jakiś czas temu pozycjonowana i byliśmy na początku wyników wyszukiwarki. Dzisiaj nie ma nas nawet w pierwszej pięćdziesiątce. A ta nowo powstała firma na hasła: dźwigi szpitalne https://med-coach.pl/szkolenia-kursy/techniki-osteopatyczne-w-ginekologii-i-poloznictwie/19 jest w pierwszej 20 lub 10 wyników. Firma, o której mówię działa w branży od roku i mają tak dobre pozycje na takie frazy? Jak to jest możliwe, że nasza firma która posiada dłuższą historię i ma dłużej stronę WWW, jest o wiele niżej na tego typu hasła: dźwigi hydrauliczne. Będę wdzięczna za radę osób, które znają się lepiej na tym temacie. Edytowane 29 Czerwiec 2020 przez aniamroz79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi