Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
PrivHost

[Hosting]PrivHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

post-18792-0-20286500-1474480295.jpg

post-18792-0-41042700-1474480305_thumb.jpg

PrivHost do każdego klienta podchodzi indywidualnie, napisz do nas wybierzemy idealną konfigurację hostingu do twoich potrzeb. Nasze serwery przygotowaliśmy w taki sposób, żeby były w stanie obsłużyć bardzo duży ruch sieciowy nieustannie przez nie przechodzący. Za punkt honoru postawiliśmy sobie bezpieczeństwo hostingów, dlatego skupiliśmy się na nienagannej konfiguracji zapór sieciowych.[/size]

Mamy dość spore doświadczenie na rynku gier internetowych. Zapewniamy bezawaryjne rozwiązania w formie hostingów stron www, konfiguracji serwerów jak i optymalizacji front-end’u i back-end’u stron internetowych.[/size]

post-18792-0-75729600-1474480302_thumb.jpg

Na samym początku planowania jakiegokolwiek projektu związanego z internetem, wielu ludzi wybór hostingu i administrację nim odkłada na dalszy plan. Z autopsji wiemy, że nie jest to dobre rozwiązanie. Wiele projektów zwracało się do nas o pomoc po złym wyborze hostingu, świadczy to o tym, że nie zawsze wiodący w Polsce dostarczyciele hostingów, to dobre rozwiązanie. Zlecając nam opiekę nad serwerem, zabezpieczają się Państwo przed nieprzewidzianymi awariami, czy atakami skierowanymi na serwer. Nasi specjaliści monitorują pracę serwera całodobowo i na bieżąco usprawniają jego działanie . Dzięki temu działa on bezawaryjnie, a Państwo nie muszą się martwić o jego funkcjonowanie.[/size]

post-18792-0-29659600-1474480300_thumb.jpg

Z myślą o projektach internetowych stworzyliśmy klika planów hostingowych, które możecie zobaczyć na naszej stronie internetowej. Są one odpowiednio dostosowane do potrzeb dość wymagających klientów. W razie wyboru indywidualnej oferty proszę o kontakt z naszą infolinią, bądź z działem obsługi klienta. Po przedstawieniu oczekiwań odnośnie hostingu postaramy się dobrać odpowiednią ofertę.[/size]

post-18792-0-60844000-1474480297_thumb.jpg

Jeżeli posiadasz oryginalny projekt, a brakuje Ci infrastruktury, która umożliwiłaby Ci jego realizację mamy dla Ciebie doskonałe rozwiązanie! Program partnerski w PrivHost dostarcza naszym partnerom codziennie wiele usług i rozwiązań, które utrzymują codzienną prace ich witryn na doskonałym poziomie. Jeżeli chcesz dołączyć i stać się naszym partnerem, zapraszamy do kontaktu w celu pozyskania większej ilości informacji.

Edytowane przez PrivHost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejście w ten temat jest trudne - ja nie zmieniałem hostingu od lat, płacę mało.

Ludzie żeby skusić się na przenosiny muszą mieć pewniaka i bardzo dobrą ofertę.

A wszystko co testowałem w tym czasie było po prostu mega kiepskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...