PiterBenek 0 Napisano 9 Sierpień 2016 Czy ktos orientuje się jaka drukarnia ma najlepsze ceny w sieci? Możecie kogoś zasugerować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Elion 1 Napisano 9 Sierpień 2016 Openprint: http://www.openprint.pl/ - na stronie jest cennik. Ceny są dobre, im więcej się zamawia tym jest taniej. Sam mam dodatkowy rabacik z uwagi na to, że jestem ich stałym klientem ( z oferty korzystam już od roku).Wcześniej drukowałem w wielu innych drukarniach bo chciałem sobie wszystko porównać ale ta drukarnia jest moim zdaniem najlepsza. Wydruki są dobrej jakości, zastosowany papier również. Powinieneś być zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zawer22 0 Napisano 9 Sierpień 2016 Ja zawsze wyszukuje na allegro. Sortuje po cenie i mam najtanszych. To się często zmienia bo czasem ktoś daje promocje albo pojawia sie nowa firma i ma niskie ceny na początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
never 0 Napisano 22 Kwiecień 2017 Ja się podłączę z nieco innym tematem - znacie jakiś sprawdzony serwis ploterów HP? Czy np. ten, który wam podlinkowałem jest według Was wart uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ares321 0 Napisano 31 Lipiec 2017 Nie polecam tanich drukarni. Stosują stare sprzęty sprowadzone z zachodu i jakoś wydruku nie powala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
papaja 0 Napisano 2 Sierpień 2017 Zależy jeszcze co kto chce drukować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi