Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Starek

Jaka firma do zarządzania serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory zlecałem to koledze ale on z roznych względów nie będzie się tym mogł zajmowac tak wiec będę musiał szukac innych usług. Na razie serwer jet jeszcze zarzadzany ale tak od połowy września bede potrzebował namiarów na inną firmę.

Czy możecie polecić mi kogoś dobego? Albo osobę prywatną albo firmę ( najwygodniej byłoby jakby było to na fakturkę). Z góry dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie o serwer dedykowany. Niewielki, prywatny serwer. Nie mam jednak czasu ani za dużych umiejętnosci aby zająć się tym prywatnie. Usługi standardowe mianowicie konfiguracja serwera, poczta oraz co wspominałem kwestie bezpieczeństwa. System windows. Budżeet nie jeest ustalony, nie wiem za bardzo ile taka firma by chciała kasy tak wiec najlepiej jakby przedsawili swoją ofertę. Znasz kogos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm jeśli myślisz o firmie od serwerów dedykowanych to może ta Ci będzie odpowiadać? https://www.sprintdatacenter.pl/serwery-dedykowane

Oczywiście oprócz produktu, dopasowanego do Twoich potrzeb, dostajesz też pełną pomoc techniczną i wsparcie Help desku. Nie wiem, czy dokładnie Ci o to chodzi ale zerknij sobie na nich albo podpytaj o to, co mogą Ci zaoferować. To przecież nic nie kosztuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za informację.

Możecie podrzucić jeszcze kogoś? Chciałbym skonfrontować oferty... Wiecie - zawsze to lepiej zapytać w dwóch niezależnych źródłach :)

Edytowane przez Starek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wyślij jeszcze zapytanie do ABC admin. Oni mają spore doświadczenie w tego typu kwestiach. Realizowali lub realizują takie lub bardzo podobne usługi. Kontakt do nich znajdziesz tutaj https://administrator-serwera.pl/

Forma współpracy, płatności to kwestia dogadania się. Z tego co wiem to może być B2B, może też być umowa o dzieło - a w nagłych sytuacjach ustalenia mailowe.

Dziękję za informację. Skontaktowałem się z nimi i jeszcze z dwoma innymi firmami, które wcześniej sam znalazłem w sieci ale Ci wydają mi się najbardziej ogarnieci. Przedstawili mi wycenę , jeszcze trochę ze sobą ponegocjowaliśmy .Ale w końcu zdecydowałem się na ich uslugi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...