daga119 0 Napisano 25 Lipiec 2016 Witam może orientujecie się jaki jest koszt przedłużenia paznokci metodą hybrydową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kakr 0 Napisano 5 Sierpień 2016 Ja robię i niestety jest to czasochłonne ale też drogie, ja biore 60 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Napisano 15 Wrzesień 2016 Ostatni raz jak byłam u kosmetyczki to płaciłam 55 zł ale ogólnie poczytałam trochę tutoriali, kupiłam sobie lampę UV i robię sobie hybrydy sama w domu. Co do lakierów to polecam Semilac, testowałam kilka marek i tymi robi mi się najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
elenia100 0 Napisano 16 Wrzesień 2016 a czy trudno się zdejmuję hybrydy z przedłużeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maciej Górny 0 Napisano 17 Wrzesień 2016 Ja jestem z wykształcenia kosmetologiem i muszę przyznać że zdejmowanie najbardziej niszczy paznokcie, ale umiejętne zrobienie tego ani nie jest trudne ani szczególnie szkodliwe, mało jednak kto potrafi to zrobić a poza tym dziewczyny co raz częściej bez wiedzy robią sobie hybrydę w domu. I to jest ok jesli chcą się dokształcić. Ale oszczędzają na produktach - to jest największa bolączka. Zakupienie na topdrogeria.pl zestawu semilaca nie jest wcale takie drogie, dostaje się gratisy a przynajmniej wiadomo że jakoś jest dobra i produkty nie szkodliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
seconder 0 Napisano 10 Lipiec 2017 Tutaj masz cennik http://www.efektmoty...cure-hybrydowy/, ja chodzie do tego salonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
deszczyk 0 Napisano 11 Lipiec 2017 to zależy od danego salonu kosmetycznego, ale można też zrobić sobie samemu takie przedłużenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Halinka 0 Napisano 17 Październik 2018 Przecież najprościej jest wyszukać poprzez wyszukiwarkę salon, poczytać trochę opinii klientów czy warto z niego skorzystać, a nawet poprzez stronę umówić się na wizytę. Żeby sprawdzić jaka cena wystarczy zadzwonić Sama bym sie za przedłużanie nie brała, nie mam aż tak sprawnych dłoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daris 0 Napisano 18 Październik 2018 Zależy też od miasta. może w niektórych jest taniej ale średnio płaci się 50-60zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi