malina888 0 Napisano 23 Czerwiec 2016 witam co mogłabym kupić mamie, chciałabym połączyć imieniny z urodzinami(4dni raptem, między jednymi a drugimi) i kupić jeden prezent. myślałam tu nad szkatułką na biżuterie,bądź taka śmieszne filiżanki do kawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Starek 2 Napisano 5 Lipiec 2016 A może coś w innym stylu? Na tej stronie możesz zaprojektować kubeczek: http://www.megakoszulki.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-grafika Mama zobaczy,że się postarałeś i że chciałeś stworzyć dla niej coś od siebie.Mamy są bardzo sentymentalne tak wiec taki prezent na pewno będzie dobrą opcja. Biżuteria to trochę ryzykowne rozwiązanie z uwagi na to,ze cięzko jest trafić w gust danej osoby. Tak samo jest z ubranami i perfumami. Tak więc postawiłbym na kubeczek plus ładne kwiaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Explorer 0 Napisano 13 Lipiec 2016 Moja mama ostatnio jest taka fit, że szok. Cały czas ćwiczy, więc kupiłem jej wejściówki na ćwiczenia do crossfit box Mam nadzieję, ze będzie zadowolona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michalina26 0 Napisano 23 Lipiec 2016 z takiego prezentu nie jedna mama by się cieszyła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fionnka009 0 Napisano 11 Grudzień 2021 Jak taka okazja to i też prezent co nie. Wypadałoby czegoś fajnego poszukać dla drugiej osoby. Jeżeli chodzi o trafione prezenty to myślę, że elektronika to dobry kierunek zakupowy. Tablet, nowy telefon, smart watche też są oczywiście popularne. Proponowałabym zastanowić się czy może Oppo Watch nie ucieszy tej drugiej osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi