Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
SymoNer

IIYAMA 24" GE2488HS-B1

Rekomendowane odpowiedzi

Cześćććććć, potrzebuje monitora do nowego Peceta. Rozmyślałem nad tym IIYama, słyszałem że dobrej jakości są te monitory. Tego monitora będę zamawiał w Sferisie z resztą osprzętowania. Macie może coś ciekawszego do 750zł. Myślałem nad jakimś BenQ lecz sam nie wiem dry.png

Pomożecie w wyborze? wacko.png

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie masz wymagania komputerowe? Ogólnie ten IIYAMA jest dobry, ta seria G-MASTER nawet im się udała. Jeśli całość sprzętu zamawiasz w Sferisie to może poproś o jakiś rabacik z uwagi na dokupienie tam tego monitora ;)

Sam mam takiego IIYAME tylko wersje 27" co prawda w innym sklepie kupowałem ale to nie ma znaczenia, ważne żeby monitor pasował Ci do wymagań kompa.

Bardzo przyjemnie się pyka w fife na tym monitorze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem że udany model monitora tej firmy :) Także chyba warto spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No monitory jak monitory, robią teraz dobre, bo mało kto z nich skorzysta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodzę się z przedmówcą. Wiem, że jest teraz era laptopów i urządzeń mobilnych, ale widziałeś kiedyś architekta, grafika czy programistę, który pracuje tylko i wyłącznie na laptopie? Z doświadczenia wiem, że do takich laptopów(a są srogie) zawsze musi być monitor. Bo jeden teraz zupełnie nie wystarcza.

Wracając do tematu, sam mam iiyamę, tylko 22 calową i sobie chwalę. Sprzęt bezawaryjnie działa już od 4 lat :) Kupuj, w tej cenie ciężko będzie znaleźć coś bardziej sensownego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...