Domintor 0 Napisano 18 Kwiecień 2016 http://olx.pl/oferta/lenovo-c20-ram-12gb-1tb-xeon-2-4ghz-16-watkow-nvidia-gtx-usb-3-0-CID99-IDf6w21.html#f9e5de346c;promoted Witam. Zastanawiam się nad kupnem komputera przegladając olx znalazłem takie coś. Czy może mi ktoś powiedzieć czy ten komputer jest wart ceny czy lepiej kupic nowy zestaw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irka87 0 Napisano 19 Kwiecień 2016 Hmm..ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldii 0 Napisano 20 Kwiecień 2016 Moim zdaniem jest on godny uwagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandra09 0 Napisano 25 Kwiecień 2016 Jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bal 0 Napisano 26 Kwiecień 2016 Ja bym uważał bo to jest używany sprzęt i wszystko z nim może się zdarzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alteray 0 Napisano 27 Kwiecień 2016 (edytowane) Strasznie wszystko jest w nim ściśnięte. Taki kompaktowy. Ale za taką cenę jest naprawdę godny uwagi. Tylko wiesz, będziesz musiał pamiętać, by o niego dbać, bo jednak widać, że jest trochę używany. Z drugiej strony jednak widać też, że właściciel starał się go utrzymać w dobrej kondycji. Co do parametrów, to nie mam zastrzeżeń, są dobrze dobrane. Cena to 1400 zł do negocjacji, to próbuj negocjować, jeśli jeszcze ci zejdzie z ceny to cudo Edytowane 27 Kwiecień 2016 przez Alteray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stocho 0 Napisano 28 Kwiecień 2016 Kup nowy zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo48 0 Napisano 28 Kwiecień 2016 Jego parametry są spoko. Ja bym brał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ufoo 0 Napisano 29 Kwiecień 2016 Kup nowy zestaw. Popieram tego Pana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridan 0 Napisano 15 Czerwiec 2016 Szcezrze mówiąc nie wiadomo co jest w środku, ja bym to jeszcze przemyślał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolbiegan 0 Napisano 16 Czerwiec 2016 Polecam Ci stronkę morele.net za 1500 złożysz solidny komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wando11 0 Napisano 19 Czerwiec 2016 Zależy do czego potrzebujesz ten komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach