kornel12 2 Napisano 26 Marzec 2016 Witam mam problem z Systemem Windows 8.1 enterprise 64 bit mój problem polega na tym iż często mi się zdarza że po włączeniu komputera normalnie uruchamia się Bios a następnie pokazuje mi się czarny ekran na którym widać tylko kursor myszki i teraz zastanawiam się czym to jest spowodowane ?? wydaje mi się że albo karta graficzna jest uszkodzona albo jest problem z systemem moja karta - Gigabyte GTX 960 4GB Wersja sterownika karty graficznej - 2.10.2.40 moja płyta główna - Gigabyte GA-Z170X-GAMING 3-EU wersja Biosu - F4 mój procesor - Intel core i5 6500 jaka może być przyczyna problemu? oraz jak go rozwiązać? screny wrzucę po ponownym wystąpieniu problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtyna 1 Napisano 15 Kwiecień 2016 Miałam podobny problem, system długo się ładował, początkowo wyświetlał tylko czarny pulpit z kursorem myszy. Pomogło zainstalowanie kolejnych aktualizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridan 0 Napisano 9 Wrzesień 2016 To raczej nie karta graficzna, tylko coś z systemem. Ale nie widzę, więc mogę się mylić. Proponuję dla spokoju oddać do serwisu, żeby to zweryfikowali. Tylko do dobrego serwisu, żeby Cię na kasę nie nacięli. Mam sprawdzony jeden Redicreo, profesjonalny serwis i szybko działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach