Elion 1 Napisano 16 Marzec 2016 Jak w temacie, jakie gadżety zamówić i gdzie? Może macie jakieś pomysły? Kubki i długopisy odpadają - takie gadżety już zamawiałem. Chodzi mi o jakieś drobiazgi, przedmioty codziennego użytku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kamilek12 0 Napisano 17 Marzec 2016 Wszystko co uważasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
alsa 0 Napisano 17 Marzec 2016 Coś z logo firmy. Mogą to być koszulki, bluzy, czapki... Co do tego typu ofert to sprawdźcie sobie te namiary- tutaj. Myślę, że jakość i cena Was zadowoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zukero12 0 Napisano 24 Marzec 2016 Najlepiej coś co rzuca się w oczy. Czyli czapeczki, koszulki itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
joycez 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Długopisy i kubki są najlepsze. Ja lubię też notesy i kalendarzyki portfelowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Komada 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Jest mnóstwo rożnych gadżetów jednak długopisy i notesy sa najbardziej popularne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi