PiterBenek 0 Napisano 12 Marzec 2016 Potrzebuję jakiegoś, najlepiej darmowego rachunku bankowego do wykonywania przelewów przez internet, wypłat z bankomatów. Chciałbym poczytać wasze opinie na temat poszczególnych rozwiazań. Możecie polecić coś w tym zakresie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zukero12 0 Napisano 24 Marzec 2016 Polecam ci konto w Inteligo. Ja je mam i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
joycez 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Każdy wybiera pod siebie. Mi najlepiej przypasowało PKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Komada 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja z kolei mam w WBK i też jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gaver 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja zawsze miałem w spółdzielczym. Teraz przeniosłem się na PKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Viral1980 1 Napisano 4 Kwiecień 2016 PKO BP mam internetowe konto i nie narzekam. W tym momencie jest mnóstwo banków i ciekawych ofert. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi