interio 0 Napisano 24 Luty 2016 Witam rozważam zakup stacjonarnego kompa do domu, głównie do pracy. Nie mam pojecia o skłądaniu wiec chce gotowca. Czy taki Pro może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wioletta029 0 Napisano 25 Luty 2016 @up - nie korzystaj z gotowców na allegro i olx, taka mała rada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ationx 1 Napisano 25 Luty 2016 Nie musisz składać sam. Obecnie wiele sklepów internetowych oferuje składanie PC z wybranych komponentów za darmo bądź za symboliczną opłatą. Ten komputer, który wybrałeś jest dość słaby. Odpowiedz na następujące pytania to dobierze się coś specjalnie dla Ciebie: Jaki masz budżet? Kiedy będziesz kupował? Potrzebujesz w cenie samą jednostkę czy system, monitor, myszka, klawiatura i/lub coś jeszcze innego też potrzebne? Co to znaczy "praca"? Klepanie dokumentów w Excelu, jakaś ciężka obróbka graficzna czy co konkretnie? Do grania też będzie ten sprzęt wykorzystywany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
interio 0 Napisano 26 Luty 2016 Dzięki. Dlatego postanowiłem coś znaleźć w większym sklepie typu Komputronik a olx mnie w ogóle nie interesuje. Poszukuję samej jednostki do pracy stricte biurowej - word, excel i pp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terol001 0 Napisano 27 Luty 2016 Ten komputer, który wybrałeś jest dość słaby. Jaki masz budżet? Kiedy będziesz kupowac? Do zcego bedzie sluzyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nturia11 0 Napisano 4 Marzec 2016 Proponuje udac sie do sklepu komputerowego. Tak trafisz na porządny sprzęt. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atthen 0 Napisano 6 Marzec 2016 Nie zawsze, wydaje mi sie ze zlozone komputery sa lepsze i tansze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gazeela 0 Napisano 5 Kwiecień 2016 Ja jakoś nie mam zaufania do składaków wolę gotowe zestawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tazuus 0 Napisano 6 Kwiecień 2016 Lepiej złożyć zestaw na morele czy gdzieś Osiągniesz lepszą wydajność niż w gotowcach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina87r 0 Napisano 10 Kwiecień 2016 (edytowane) Nie polecam gotowców z allegro, radził bym samemu coś złożyć, najlepiej bazować na intelu. -------------------------------------------------------- Garnek żeliwy - nowy, sprzedam, kontakt PW. Edytowane 30 Kwiecień 2016 przez alina87r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romka 0 Napisano 11 Kwiecień 2016 Może masz znajomego informatyka, który się zna na rzeczy i na żywo Ci doradzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olka990 0 Napisano 11 Kwiecień 2016 Dogadaj się najlepiej z jakimś znajomym informatykiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zlotko1989 0 Napisano 12 Kwiecień 2016 (edytowane) Nie polecam kupowanie kotowców ponieważ za te pieniądze które poświęcisz na gotowca, na pewno samemu złożysz sobie o wiele lepszy zestaw, polecam poczytać o podzespołach i wykombinować coś samemu. ----------------------------------------------------------------------------------------- Może zainteresuje Ciebie ośrodek wypoczynkowy nad naszym morzem? Edytowane 21 Kwiecień 2016 przez zlotko1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mimiko 0 Napisano 12 Kwiecień 2016 Nie każdy ma do tego talent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach