Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Starek

Skórzana torba męska

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie przeszukałem mase sklepów w 2 miejscowościach ( ok 35.000 ludzi), dużo czasu buszowałem w necie i nie moge znaleźć

ostatnio widziałem u jednego kolesia na ulicy taką fajna skórzaną firmy converse . widać że skórzana bo skórka, brązowa, brązowy jeden pasek z wielkim znaczkiem "converse all star" po prostu piekna xD . taka młodzieżowa, gustowna i elegancka a zarazem taka lekko penerska ;) . znowu za innym razem widziałem podobną, ale czarną , firmy pumy wraz z panterką, gustownie położoną w lewym dolnym rogu

podstawowe pytanie ... gdzie moge znaleźć takie torby w siecie ? wiem że koszt wyniesie w granicach 150-200 zł, ale za takie fajne cacko warto dać troche więcej kasy xD .... czy jestem zmuszony jechać do poznania i szukać na chybił trafił bo z wlkp jestem

pozdro i z dzięki za odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam obecnie materiałową torbę, w której przenoszę laptopa oraz inne potrzebne rzeczy oraz jest dla mnie bardzo wygodna. W sklepach sportowych są obecnie dobre wyprzedaże tak wiec możesz sie zorientować czy nie ma tam takich torb, na jakich Ci zależy.

Zerknij sobie do Supersklepu:

http://supersklep.pl/torby-miejskie/wyprzedaz

Masz tam obecnie coś takiego na przykłąd:

paszportowka-dakine-passport-strata.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...