Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
zbigniewf

Laptop biały do 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kumpel potrzebuje laptopa do 2000 zł koniecznie biały 17" z systemem windows . Odbiór w Krakowie.

Szukałem trochę po necie, ale nie znalazłem takiego, który by spełniał wszystkie kryteria.

Może koledzy pomogą? Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiem,zę dla kobiety tak? Nie wiem czemu tak upierają się przy kolorze białym. W Krakowie proponuję odebrać sprzęt w sklepie rtv Euro agd. Obecnie mają tam kilka białych laptopów. Zerknij sobie na ten model:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-z51-70-i5-5200u-8gb-1tb-sshd-r9m375-w10-czarny.bhtml

Ewentualnie ten:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/dell-inspiron-17-5758-i3-4005u-4gb-1tb-gf920-linux-srebrny.bhtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z 17 calowych białego nie dostaniesz w tej cenie.

Zobacz sobie:

ASUS R556LJ-XO830T-8 i3-4005U/8GB/1TB/Win10 biały >KLIK<

Matowa matryca, lekka praktyczna obudowa, wygodna klawiatura, świetne tempratury, długie czasy pracy na akumulatorze do 5h na wifi. Dobra wydajnośc w niskiej cenie.

Inne alternatywy

Lenovo Z51-70 i3-5005U/8GB/1000/DVD-RW R7 M360

Matryca FULL HD matowa, wygodna klawiatura, niskie tempratury, ładna stylistyka (design) dobre głośniki JBL, dobra wydajność w niskiej cenie. Jest to nowa odsłona Lenovo z50-70.

Dell Inspiron 5558 i3-4005U/8GB/500/Win8 GF920 biały

dobry dostęp do niektórych podzespołów, niskie tempratury, pokrywa serwisowa. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu).

Acer E5-573G i3-4005U/8GB/1000/Win10 GF920M biały

Matowa matryca, laptop jest niezle wykonany, posiada mocna akumulator nawet do ponad 7h działania na wifi, dobra kultura pracy, nie jest głosny ani sie nie przegrzewa.

Ewentualnie z kolorowych

Acer E5-573G i5-5200U/8GB/1000/Win8 GT920M czerwony

• Upvote 1
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze słabym procesorem :P dostał lepsze propozycje

• Upvote 1
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no przykro potem będzie słyszałeć jak dana osoba będzie prosiła o pomoc gdyz laptop nawet na podstawowych czynnościach nie wyrabia ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czemu akurat biały?:) jakaś stylówa pod pomieszczenie? myślałem że białe szybciej się brudzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doloz 500 zł i masz Gtxa 970 M :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biały komputer z GTX970m :P?

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...