Ireneusz 69 0 Napisano 23 Grudzień 2015 WitaPo zmianie płyty nic się nie pojawiało na monitorze, wiatraki na karcie*gtx 750 Ti * oraz procesorze Phenom II B95 chodzą, Zresetowałem biosa poprzez zworkę, na ekranie komunikat o wykrytych urządzeniach, i dwie opcje do wyboru, f1 i f2, Po wybraniu f1 komunikat entering setup i przez godzine nic sie nie dzieje, natomiast f2 żadnej reakcji, Próbowałem odłączać dysk, wyciągałem ram i nic, dysk samsung ssd 256G. Doradzcie co mam dalej robić, bo moja wiedza czerpana na forach się wyczerpała. Ekran wygląda tak> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toreava 0 Napisano 31 Styczeń 2016 mam podobny blad ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiola9911 2 Napisano 22 Luty 2016 probowales inaczej podlaczyc kabelki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridan 0 Napisano 23 Wrzesień 2016 To wygląda na coś powaznego jednak. Na Twoim miejscu bym oddał do serwisu, bo czas leci, a jak widać my nie umiemy Ci pomóc. W Redicreo na pewno dojdą do tego co jest z Twoim komputerem, to bardzo dobry serwis, ja tam oddaję i jeszcze ani razu mnie nie zawiedli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiktor434 0 Napisano 23 Wrzesień 2016 No dokładnie, wygląda na poważną sprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach