Freddie 0 Napisano 21 Grudzień 2015 Cześć. Zastanawiam się właśnie nad wyborem jakiegoś zegarka dla dziewczyny. Czy bylibyście w stanie mi coś w tym temacie doradzić? Co sądzicie np. o takim zegarku http://klasyczne-zegarki.pl/ds-dream-big-size-lady-precidrive-c0218101603701/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
helenakosc 0 Napisano 23 Grudzień 2015 No hey!! To zależy jaki lubi styl Twoja dziewczyna. Czy ma to być coś eleganckiego i takiego zwracającego na siebie uwagę czy może coś bardziej w stylu sportowym?? To co załączyłeś jest super jeśli to jej styl. Ja gdybym miała wybrać to bym go wybrała. Jak dla mnie jest ok. Pasuje do mojego stylu. Inna sprawą jest to czy to ma być markowy zegarek i w ogóle i ma posłużyć przez dłuższy okres czy na kilka tygodni i potem coś innego. Ale ogólnie to co pokazałeś jest ok!! POZDRAWIAM!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
magbrzo 0 Napisano 8 Marzec 2016 mi osobiście podobają się zegarki swatch Są bardzo delikatne i ładne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi