Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Starek

Tworzenie szkoleń elearningowych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy ktoś tutaj może mi polecić dobry program do tworzenia szkoleń elearnignowych? Mam pewną koncepcję ale za bardzo nie wiem jak się za to zabrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestie techniczne nie są takie trudne. W sieci jest wiele platform do tworzenia szkoleń .Sam do tej pory przetestowałem kilka z nich ale najwygodniejszą jest moim zdaniem platforma Learnway. Dzięki niej można stworzyć naprawdę fajne szkolenie. Rózne slajdy, filmiki oraz ćwiczenia. Na początku jest jednak dosć trudno ją ogarnąć. Szczególnie jeśli nie miałeś z nią do czynienia nigdy wcześniej.Zerknij sobie na stronę:

http://gromar.eu/oferta/edytory-szkolen/learnway-editor/ - masz tutaj bardzo dobry kurs tworzenia takich szkoleń z edytorem. Powinien Cię poprowadzić za rączkę od początku do konca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo jest dobrych, ale darmowych zero tak uważam. Szukasz płatnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robiłem swego czasu szkolenia e-learningowe na Moodlach i powiem, że całkiem przyjemnie się pracowało. Teraz pracuję na oprogramowaniu od Ideo Sp. z o.o.. Zaoferowali mi system e-learning http://www.ideo.pl/t...-e-learningowe/ . Bardzo fajnie się na tym pracuje. Platforma jest kompatybilna z formatem SCORM, więc działa niezawodnie i szybko. Fajne szkolenia na tym wychodzą. Proponuję sobie spróbować i samemu przetestować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie szedłbym na darmowe szkolenie np. refundowane z państwa albo Unii Europejskiej. Takie szkolenia są tylko po to żeby były , a tak zero nauki.

Stawy kąpielowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...