Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Bekrtion

Telewizja internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Ostatnio szukam jakiejś polskiej telewizji internetowej najlepiej żeby miała sporo kanałów czy też filmów i z przyzwoitym abonamentem. Ponieważ wyjeżdżam na święta do Danii a tam wiadomo naszej telewizji nie ma więc chciałbym coś po polsku przez internet oglądnąć. Najważniejsze żeby tam były filmy seriale i kabarety. Możecie coś polecić? bo ja niestety nie mam pojęcia na ten temat i wole się was zapytać pewnie bardziej jesteście ogarnięci na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... przyznam szczerze że nie wiem co Ci doradzić, ja również pracuję za granicą, ale nie mam tam polskiej telewizji, ponieważ wracam z pracy późno i i tak juz nic nie leci. Dla mnie alternatywnym rozwiązaniem jest internet, a oglądam głównie dzienniki i wiadomości więc, nie potrzebuje żadnej telewizji. Jeżeli chodzi o filmy i seriale to ogladam je też w internecie, a kaberety zazwyczaj na you tube. I na razie nie zastanawiam sie nad żadną telewizją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema. Słuchaj czy ja wiem czy jest sens kupowania abonamentu na na telewizje internetową? A jak będziesz miał tam kiepski internet to co wtedy? A abonament trzeba płacić. zaloguj się gdzieś tvn Player ipla. I tym podobne do tego masz wiele różnych stron internetowych gdzie są filmy. W necie jest pełno informacji filmików filmów itp. Nie mówiąc tak jak wcześniej (eks)smeralda1 wspomniała jest you tube. A wszystko zależy od tego co Ty tak naprawdę będziesz chciał tam oglądać. Opcji jest naprawdę bardzo dużo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra opcja to jest telewizja GOLD VOD TV, znajdziesz ją tutaj - http://goldvod.tv. Sa do wyboru filmy, seriale, kabarety, jest nawet kanał Junior dla dzieci. Jeśli interesuje Cię bardziej rozbudowana wersja, zawsze możesz dokupić sobie pakiet gold. Nie masz wtedy limitu oglądania, nie masz reklam, za to posiadasz pierwszeństwo pobierania. Opcja gold wychodzi w sumie kilkadziesiąt groszy za dzień. Płacić można przelewem, smsem, również za granicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...