Davi 0 Napisano 7 Grudzień 2015 Witam Mam Windowsa 7 i Ubuntu obok siebie zainstalowanego. Na Windowsie nie mogę przejść w stan wstrzymania wiecie co może to powodować? I jeszcze pytanie w Gparted jak zmienić aby w bootloaderze startował pierwszy Windows 7? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opinem 0 Napisano 30 Grudzień 2015 Może jakaś walnieta wersja windowsa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasionatka 0 Napisano 13 Czerwiec 2016 Oryginalny windows? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
williamibarra 0 Napisano 19 Sierpień 2017 To check the sleep settings, open the tab in the Power section. And to select the priority of loading the system, select the corresponding one in the BIOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okartar 0 Napisano 28 Wrzesień 2017 Też mi się wydaje że wersja windowsa może być nieoryginalna, polecam jeszcze zajrzeć do jakiegoś dobrego serwisu np ten : www.servikom.pl jest dobry i mogę zarekomendować w 100 procentach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olifan 0 Napisano 13 Październik 2017 Jeśli masz taki problem, spróbuj najpierw ccleanerem wyczyscic dysk, jesli dalej to samo, pożycz od kogoś płytke ze sprawdzonym windowsem i zrob formata instalując go na nowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rambar123 0 Napisano 13 Październik 2017 Jeśli chodzi o stan wstrzymania to musisz spróbować poszukać błędów systemu lub ukrytych aplikacji które gdzieś tam w tle chodziła może to będzie śmieszne ale spróbuj zrobić reset komputera kompletny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Menals 0 Napisano 12 Grudzień 2017 Musisz dobrze sprawdzić czy są wszystkie sterowniki poprawnie zainstalowane, w większości przypadków to o to chodzi. ______________ http://be-aware.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K0siek 0 Napisano 12 Grudzień 2017 podróbka programu i stąd problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lattar 0 Napisano 30 Styczeń 2018 Hmm może brak wszystkich sterowników i tutaj wystepuje problem? Polecam poczytać różne artykuły na tym blogu: https://aqrat.pl/blog/origami/ to coś ciekawego na pewno znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach