Starek 2 Napisano 25 Październik 2015 (edytowane) Witam chciałbym zacząć swoją przygodę ze snowboardem i w związku z tym mam pytanie jaką najlepiej dobrać deskę do mnie. Mam 187 cm wzrostu i nie wiem jaki wymiar byłby dla mnie najlepszy. Proszę o waszą pomoc i jakieś porady. Edytowane 25 Październik 2015 przez Starek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Darunt 0 Napisano 28 Październik 2015 Siemka, wiesz co niedawno kupowałem również deskę, najlepiej udać się do jakiegoś sklepu stacjonarnego tam najlepije Ci doradzą i pomogą dobrać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
makenay3 0 Napisano 5 Listopad 2015 Na poczętek to najlepiej wypożyczać. Proś zawsze o bardzo miękką. Np z firmy DC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Burest 0 Napisano 7 Listopad 2015 Dokładnie, jeżeli jedziesz pierwszy raz w góry, warto wypożyczyć a potem zakupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pepe 13 Napisano 18 Sierpień 2017 Macie tutaj przykłady desek dopasowanych pod różne warunki, popatrzcie - https://letsboard.pl/13-deski-snowbordowe Inne kupujesz dla początkującego, a innego dla zaawansowanego. Ale oczywiście to trzeba umieć dopasować sobie jakoś z głową. Nie każdemu przecież będzie pasowała taka sama, duże znaczenie ma także budżet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi