Coko1 0 Napisano 18 Październik 2015 http://www.lokalizator-telefonu.com - Usługa oferująca namierzenie dowolnej osoby po jej numerze telefonu komórkowego. Skuteczność lokalizacji do kilku metrów! Usługa dostępna w sieci Play, Orange, Plush, T-Mobile, Heyah, Virgin Mobile, Nju Mobile, Red Bull Mobile. Skorzystaj już dziś a możesz zyskać szansę wygrania lokalizatora GPS o wartości 500zł. Zapraszamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxxMad 0 Napisano 6 Listopad 2015 Serwis zlokalizowano.pl jest stroną typu landing page (będącą częścią usługi obrazkovo.pl), która umożliwia odblokowanie dostępu do serwisu obrazkovo.pl, w którym znajduje się baza tapet na komputer oraz telefon, horoskop oraz dowcipy. Strona zlokalizowano.pl ma charakter konkursowy. Nie oferujemy możliwości lokalizowania telefonów komórkowych. Niniejszy landing page jest usługą Premium SMS dostępną w sieciach Plus, T-Mobile, Orange oraz Play. Koszt wysłania SMS wynosi 25 zł (30.75 zł brutto). Użytkownik wysyłając SMS pod podany na stronie numer oświadcza, że akceptuje Regulamin naszej usługi dostępny pod tym adresem. W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów prosimy o kontakt pod adres emailowy: hastro.biuro@gmail.com. Życzymy przyjemnego korzystania ze strony! Wszystkie nazwy, fotografie i znaki firmowe lub towarowe, niebędące własnością Hastro Sp. z.o.o., występujące w Serwisie należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych. Organizatorem serwisu jest firma Hastro Sp. z.o.o., 00-613 Warszawa, Tytusa Chałubińskiego 8, KRS 0000565124. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bluepen 0 Napisano 22 Listopad 2015 Nie spotkałam się jeszcze z programem który faktycznie by lokalizował dany tel. Jakiś czas temu zgubiłam Samsunga (android). Jedyne co mogłam zrobić to zdalnie zadzwonić pod ten nr z konta google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawkobo82 0 Napisano 14 Grudzień 2015 dobrze ktoś tutaj napisał o tej stronie. Ten użytkownik Coko to na różnego rodzaju forach namawia ludzi na rejestrację na tego typu stronie z jedynego prostego względu. On ma z tego kasę i to nie małą. A czy użyteczność tej strony jest jakakolwiek to wątpię. Nie wydaje mi się aby lokalizacji telefonu była taka łatwa i dostępna dla szarego Kowalskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helenakosc 0 Napisano 23 Grudzień 2015 Podepnę się do tematu i wydaje mi się że to nie działa. Nie ma możliwości aby namierzyć czyjś telefon.!! Wiem to z doświadczenia. Mój mąż ma firmę kurierską. I miał wiele skarg na swoich pracowników. Próbował różnych sposobów aby ich zlokalizować i ustalić dlaczego się spóźniają itd. I nie było to możliwe do momentu kiedy skorzystał z oferty firmy http://www.gpsguardian.plTeraz ma ciągły nadzór nad flotą swoich samochodów. Zapewniając jakość usług i równocześnie kontrolując prace swoich ludzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach