Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
klezmer76

Wybór głośników!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z wyborem głośników które będą lepsze,wacham się między

Logitech Z523 a

PHILIPS SPA5300 proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio poszukiwałem głośników do salonu i zdecydowałem się na zestaw głośników Logitech Z600 Bluetooth. Jak nazwa wskazuje, są one wyposażone w technologię bezprzewodowego przesyłania muzyki - to wygodne rozwiązanie, szczególnie w salonie ponieważ nie trzeba ciągnąć kabli. Dzięki niemu możemy bowiem w wygodny sposób przesyłać do Z600 dźwięk ze smartfona, tabletu lub komputera. Z600 wyróżniają się również pod względem stylistyki. Są to okrągłe kolumny obleczone srebrną materiałową siatką, solidnie wykończone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym, że Logitech Z523 to 250 zł, a Z600 650 zł. :)

Philips SPA5300 lepsze i tańsze wg opinii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja posiadam te głośniki z Logitech jestem cholernie z nich zadowolony mają naprawdę świetny głos w przestrzeni i nie tylko można oglądać filmu poczujesz się jak w kinie co chyba jest dość istotną sprawą jeżeli jesteś kino maniakiem tak jak ja. Teraz planuje jednak kupić wzmacniacz i nowe głośniki odpowiednie ale na start te głośniki naprawdę za taką cenę są warte. Wystarczą ci na długie lata grania czy tez słuchania muzyki. Wydjae mi się że wybór już chyba masz rozwiany. Pozdrawiam nie zastanawiaj się i daj znać co wybrałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym, że Logitech Z523 to 250 zł, a Z600 650 zł. smile.png

Philips SPA5300 lepsze i tańsze wg opinii.

Nie zwróciłem na to uwagi :) Dużo zależy od środków jakimi się dysponuje. Często jest to czynnik, który wpływa na nasze wybory. Być może coś tańszego będzie gorszego a czasami jest równie dobre jak coś co kosztuje więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam te logitech i nie narzsekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...