litek 0 Napisano 12 Październik 2015 Pytanie nie jest wprawdzie związane z komputerami ale liczę,że zakładam w dobrym dziale.Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie do Was czuł o wiele wieksze przyciąganie? Kiedyś miałem jedne ale była to jakaś tania buteleczka z allegro.Średnio działały .Teraz chciałbym sobie kupić jakieś droższe,nawet większym kosztem. Jakie konkretnie możecie mi polecić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
litek 0 Napisano 14 Październik 2015 Gdzie konkretnie kupowałeś? Czy znajdę je w stacjonarnych sklepach ? Albo drogeriach? Czy kupowałeś gdzies przez internet? Mój target to kobiety w wieku 25 do 30 lat. NO i przydałoby się w pracy jeszcze.Pracuję w biurze obsługi klienta tak wiec jak sam możesz sobie wyobrazić mam kontakt z dużą liczbą osób. Jakby można było sprawić aby się patrzyli na mnie lepszym okiem to byłoby świetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Galaxy10 0 Napisano 20 Październik 2015 Szczerze, nie liczył bym na to specjalnie Lepiej zafunduj dziewczynie dobry masaż, kup jakieś sensowne relakasacyjne olejki do masażu np. w sklepie juventas , zrób romantyczna atmosfere - świeczki, płatki róż, kadzidełka etc. to na pewno bardziej ja ujmie niż wypisikanie się feromonami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gregoory 0 Napisano 26 Październik 2015 Nie wiem, może takei feromony za tysiaka by coś zdziałały Ale jak widzę reklamy feromonów, buteleczka za 50 zł, cud, miód, malina, nie oprze Ci się żadna dziewczyna, to mi się śmiać chce. Chcesz, żeby kobieta się Tobą zainteresowała? Nie omijaj prysznica codziennie szerokim łukiem, tylko z niego skorzystaj, odwiedź drogerię w poszukiwaniu nizenanych dotąd kosmetyków - kremu do twarzy, żelu do mycia twarzy, dezodorantu, codziennie czyste ciuchy (gacie i skarpety zwłaszcza), ewentualnie dla efektu jakiś fajny perfum. Tyle. Złota rada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mistroz 0 Napisano 10 Listopad 2015 Zdecydowanie działają. Ale nie należy przesadzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Bytrek4 0 Napisano 24 Listopad 2015 Chyba naprawdę nie wierzycie w magiczne działanie feromonów? Jak facet się postara to kobieta zwróci na niego uwagę. A takie wspomagacze to smech na sali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jermaczek88 0 Napisano 26 Listopad 2015 Moim zdaniem feromony nie działają. Nie macie co próbować i tak wam się nie uda poderwać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi