litek 0 Napisano 25 Wrzesień 2015 Może ktoś tutaj mi podpowie?Mam do wysłania obecnie pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się jak tanio to zrobić. Sprawdzałem sobie ceny przelewów w banku w jakim obecnie mam konto i są bardzo drogie ( przelew zagraniczny to 50 zł). Czy orientujecie się moze czy jest jakaś inna tańsza opcja na taki przelew? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
litek 0 Napisano 26 Wrzesień 2015 Znam pay pal ale nie wiem po cholerę mi tutaj o nim piszesz skoro ja pytam się jak tanio można przelać kasę a sorry, pay pal tani nie jest. Raz nadałem tam kasę debetówką to nie chce mi sie nawet myśleć o tym jaką prowizję mi to wcięło. Tak, Ma być to przelew na angielski rachunek bankowy. Kolejne durne pytanie bo jakbym miał przelać na polski to chyba bym tutaj takiego tematu nie zakładał tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
litek 0 Napisano 28 Wrzesień 2015 Dzięki za info. Przed chwilą wysłałem kasę. Zastanawiałem się nad tym szybszym przelewem do 2 godzin ale widzę,że normalny również nie jest długi i jest napisane ,że dochodzi do 24 godzin tak więc wysłałem własnie takim. Jak coś to będę miał informacje na przyszłość jak wysyłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi