markson33 0 Napisano 4 Sierpień 2015 rabatnahosting.pl zaprasza do skorzystania z kodów rabatowych dla biznes-host.pl 5 pierwszych osób : 25% rabatu. Dostępne kody 1 8R5B-3E6E-8T52 2 WF84-C9TH-NVMK 3 N1RT-NYNS-9RY3 4 8NYP-JRP7-EK6E 5 TFE2-P5N2-F97U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 4 Sierpień 2015 Jeśli ktoś chce to mam kod rabatowy na vpsa w Hekko. Sam nie mam po co z niego korzystać, bo trzymam wszystko na kontach dzielonych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pattern 1 Napisano 11 Sierpień 2015 Jaki jest miesięczny koszt utrzymania VPS-a w HEKKO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 25 Sierpień 2015 To zależy od pakietu. Tutaj masz konkretne cenniki -http://www.hekko.pl/serwery_vps.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gnaszka 0 Napisano 22 Wrzesień 2015 Jeśli ktoś chce kody na Firehost to ja je nadal posiadam - tylko że na vps. Chcecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 25 Wrzesień 2015 Ja mam wolny kod na dedyka w Hekko, nie na vpsa, ale popytaj w necie - u nich konta ma mnóstwo klientów, a wiekszość nie ma vpsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach