Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
AmeliaGorska

Promocja firmy w Internecie

Rekomendowane odpowiedzi

Ważne jest aby mieć profesjonalnie wykonaną stronę internetową , ja swoją stworzyłem dzięki pomocy tej firmy: http://creativium.pl/ . Strona jest wizytówką firmy i powinna być przejrzysta i intuicyjna, więc aby promować firmę w internecie należy zacząć od tego.

Edytowane przez Koristan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra strona internetowa to podstawa, ale profesjonalna firma, która zajmie się jej pozycjonowaniem też jest ważna. Jasne, że można samemu podejmować działania w kwestii pozycjonowania, ale osoba, która nie jest specjalistą w branży, może nie mieć dostatecznej wiedzy, która przyniosłaby oczekiwane efekty. Ja skorzystałem z oferty https://www.bauerseo.pl/. Polecam ich usługi, bo to specjaliści, którzy sumiennie realizują wybrany pakiet. Na bieżąco raportują uzyskane wyniki i przedstawiają coraz to nowe propozycje zmian. Jestem zadowolony, ponieważ liczba moich klientów znacznie wzrosła, a jest to dla mnie główny wyznacznik.

Edytowane przez krzysieku10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawowa promocja firmy w internecie to oczywiście strona internetowa. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że powinna być wykonana dokładnie i profesjonalnie :) Ja dzięki takiemu podejściu do sprawy mam stronkę www, która przyciąga wiele klientów i co za tym idzie firma generuje duży zysk. A to wszystko dzięki agencji interaktywnej http://specialspace.pl/ , która stworzyła dla mnie naprawdę profesjonalną i przejrzystą stronę internetową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że strona internetowa jest super ważna, ale może być nawet najśliczniejsza na świecie, a nie przyniesie żadnych wymiernych korzyści jeżeli nikt na nią nie trafi. Postawienie witryny to dopiero początek, trzeba jeszcze na nią ściągnąć wartościowy ruch, który przyniesie sprzedaż. Uważam, że trzeba łączyć ze sobą różne kanały - płatne reklamy (FB ads, Google AdWords), działania w Social Mediach no i oczywiście pozycjonowanie strony w wyszukiwarce. Do kompleksowej obsługi tych działań mogę polecić firmę https://www.vd.pl/ z Wrocławia, która zajmuje się dla mnie pozycjonowaniem i kampaniami AdWords z bardzo zadowalającymi efektami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgodzę się że odpowiednio zaprojektowana strona internetowa to połowa sukcesu następnie trzeba skupić się na promocji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od tego jakie masz oczekiwania i możliwości finansowe. Jeśli chcesz w budżecie np. 500 zł pozycjonować frazy typu dentysta warszawa, to niestety żadna poważna agencja się tego nie podejmie. Niestety są też tzw. pseudo agencje, które za to 500 zł obiecają Ci najwyższe pozycje... a potem widzimy jak to wygląda w praktyce i jaka opinia ciągnie się za agencjami SEO. Jeśli na poważnie myślisz o procesie jakim jest pozycjonowanie stron to zapraszam do 1stplace.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No obecnie to chyba bardzo popularna forma marketingu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że się opłaca :) Tylko trzeba przemyśleć, w którym kierunku pójść. Polecam zerknąć do www.strategon.pl Doradzą :)

Edytowane przez Aneczka11
zmiana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam natomiast firmę AdVIST z oddziałem w Tarnowie i Wrocławiu. Specjaliści za darmo wycenią koszt optymalizacji Twojej strony, a następnie podejmą skuteczne działania w zakresie widoczności w wyszukiwarkach Google.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze działa promocja firmy na innych blogach, szczególnie jeżeli mają duży ruch i są powiązani tematycznie. Taki artykuł może podnieść ilość odwiedzin. Można taki dodać na stronie Teksty SEO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ mnie ten link przekierowuje na jakąś bzdurną stronę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony internet daje niesamowite możliwości promocji z drugiej o wiele trudniej wybić się w ogromie reklamujących się firm. Wszystko zależy od tego jakie stawiasz sobie cele i czy czujesz się na siłach by samemu zagłębiać się w ten temat. Czasem o wiele lepiej przekazać zadanie profesjonalistą posiadającym doświadczenie i wiedzę jak optymalnie osiągnąć zamierzony efekt. W tym przypadku metoda prób i błędów się nie sprawdza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam firmę SEMLINK. Wypozycjonowali moją stronę efekt dobry ale to ilu klientów generuje mi reklama Google Ads którą mi prowadzą przeszło moje wszelkie wyobrażenie

20200113_134244.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Promocja w internecie jest bardzo ważna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...