Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Starek

Jak łatwo doładować komuś komórkę w plusie

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym doładować siostrze na dniach telefon w sieci plus. Jeszcze jak do tej pory tego nie robiłem a chodzę sobie po stronie plusa i jest tak tam wszystko poplątane,że już nie wiem

Może będziecie tutaj tacy dobrzy i dacie mi instrukcję jak to zrobic ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie jeśli już totalnie nie rozumiesz co jest na strnoie ( chociaż sam osobiście nie wiem jak można czegokolwiek tam nie zrozumieć ) to tutaj masz instrukcję:

http://www.comperia.pl/telekomunikacja/19368-jak-doladowac-konto-innej-osobie-w-plusie.html

Dokładnie opisane jak doładować konto za pomocą internetu :P Wszystko jasne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak też można ;P

Nie polecam natomiast doładowywać w punktach ruchu czy innych punktach z prasą :P Pobierają tam bardzo wysokie prowizje od doładowań ( ostatnio skosili mi za takie doładowanie kilka złotych.....).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tam to chyba powinieneś wiedzieć,że biorą prowizję.Przecież zwykle jest napisane ( sam również w taki sposób nie ładuję). Ostatecznie doładowałem przez internet. Dzięki za rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie racja chociaż kiedyś tego nie było. Sam jakiś czas temu przeszedłem na abonament. Mam tam darmowe wszystko ( konkretnie w play - jeszcze dostałem do tego telefon).

Ustaliłem sobie raz w miesiącu przelew stały tak wiec już nie muszę się bujać z jakimiś kodami, pakietami, doładowaniem i takimi tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...