Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Koobe

Jakie etui?

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz kupić je taniej.

Zerknij sobie tutaj:

http://www.skapiec.pl/cat/3141/1.89

Na stronie znajduje się porównanie cen etui do tabletu Sony Xperia Z. We wszystkich sklepach internetowych. Swoją drogą jeśli podróżujesz to takie etui jest niezbędnę. Oraz bardzo wygodne ( sam się kilka razy przekonałem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tych co podałeś wszystkei będą ok. Jeśli często go ze sobą zabierasz lepiej trochę dołóż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie wizualnie ok. Osobiście wole jakieś twardsze, bo nawet wygodniej trzymać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie używam żadnego etui, jeszcze żadne mi się nie sprawdziło, nie wiem, może nie jestem przyzwyczajony do wszelkiego rodzaju pokrowców... Próbowałem już nie raz, ale zawsze na końcu takie etui lądowało u mojego kolegi lub koleżanki, w prezencie, albo w szufladzie... najlepiej mi używac tableta "gołego", bez pokrowców - wtedy jest najwygodniej! ja wiem, że w etui wygląda to lepiej, tak nowocześnie, ale dla mnie liczy sie praktyczność:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie używam żadnego etui tylko p[osiadam zabezpieczającą folie na ekran w razie tego żeby się nie porysowała bo później to słabo wygląda a etui to tylko zbędny element który nic nie daje tym bardziej że swój tablet używam wyłącznie w domu. Jedynie do telefonu mam etui sylikonowe ale to tylko dlatego że go praktycznie nosze wszędzie czy to w pracy czy to gdzies jak jadę więc jest bardziej narażony jak tablet. Jeżeli kupisz takie etui do tableta to wiedz że za niedługo z niego zrezygnujesz bo będzie ci tylko przeszkadzał i żadnego pożytku z tego miał nie będziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etui jak etui, najlepiej wybierz te, które ci się podobają. Ja mam dwa na swojego i używam ich bardzo sporadycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...