Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Visaro94

Problem z przywróceniem systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z systemem Windows 7. Otóż, nie mogę go przywrócić do żadnego z wybieranych przeze mnie momentów. Postanowiłem przywrócić system (co kiedyś nie stanowiło problemów) ze względu na to że wcześniej szukałem porad w sieci odnośnie poprawy wydajności w laptopie przy grach. Wyczytałem żeby w menu start wpisać %temp% wcisnąć ENTER i usunąć zawartość tego folderu. Gdy tak zrobiłem nagle stracił mi się dźwięk i gdy próbuje coś z tym zrobić napisane jest że nie podłączono słuchawek ani głośników mimo że, przed momentem działało. Podczas gry ekran po kilku momentach jest zamrożony i nic nie da się zrobić bo ani ALT CTRL DELETE nie działa, ani ALT i F4 NIC ! Muszę wtedy wyłączać i włączać z powrotem lecz gdy to robię to historia się powtarza. Wracając do przywracania systemu... Gdy wszystko już niby się przywraca na ekranie widzę " Trwa Zamykanie... " i tak przez 3 godziny, więc próbuję jeszcze raz bo, kiedyś trwało to 15 minut ale znów jest tak samo... 3 godziny i nic, ciągle " Trwa Zamykanie " i wcale nie przesadzam z tymi trzema godzinami bo za drugim razem liczyłem. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, nie jestem też jakoś specjalnie obeznany z komputerami ponieważ nigdy nie miałem problemów.

Gdyby ktoś mógł w jakiś sposób mi pomóc to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...