insert93 0 Napisano 15 Listopad 2014 (edytowane) Dzień dobry. Potrzebuję porady. Mój 10 letni siostrzeniec niedługo ma urodziny. Zastanawiam się co kupić mu w prezencie. Lubi gry komputerowe, natomiast wybór ich jest ogromny. Chciałbym kupić mu coś co go ucieszy. Uwielbia pracę na gospodarstwie, regularnie udziela się w pracy na roli u dziadka, stara się dbać o zwierzęta. W domu ma kota, psa, szczura, świnki morskie, a teraz chce jeszcze rybki. Zastanawiałem się, żeby kupić mu jakąś grę o yorkshire terrier. Niedawno przewinęła mi się reklama gry, gdzie hoduje się zwierzęta, siać rośliny itd. Możecie mi podsunąć propozycję takich gier. Ja się nie go końca znam, a bardzo bym chciał aby cieszył się z prezentu. Chcę mu sprawić przyjemność. On spędza dużo czasu ze zwierzętami, dba o nie. Uwielbia to po prostu. Taka gra o zwierzętach będzie dla niego dobrym rozwiązaniem. Możecie mi podsunąć jakieś propozycje. Chcę, żeby gra mu się spodobała. To jest jego hobby i chciałbym, żeby na tym oprzeć się wybierając grę. Wiem, że jest coś takiego jak symulator farmy czy coś w tym stylu. Chciałbym uzyskać rzetelną poradę na ten temat? Podpowiedzcie mi proszę. Edytowane 20 Sierpień 2015 przez insert93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach