Gieniu 0 Napisano 10 Listopad 2014 Tak jak w temacie strona nie będzie duża-góra kilkadziesiąt podstron,ruch na razie niewielki, jaki hosting będzie najlepszy dla Joomla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniegowy.mikolaj 0 Napisano 23 Listopad 2014 https://www.netdc.pl/ tu masz tanio stabilnie i bez haczyków wszystko działa jak potrzeba sam używam i mogę polecić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbie85 0 Napisano 7 Styczeń 2015 Warto jeszcze zajrzeć na www.cal.pl . Oferują hosting na niezłych warunkach w dobrej stałej cenie bez ukrytych kosztów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobryMat 0 Napisano 9 Styczeń 2015 Jeżeli strona będzie naprawdę mała to kup najtańszy hosting za 10 zł na allegro. Z tego co widzę to wszystkie spełniają wymagania joomli ale przed zakupem jeszcze się upewnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbie85 0 Napisano 30 Styczeń 2015 Najlepiej to sobie go przetestuj. Na cal.pl masz możliwość przetestowania hostingu przez siedem dni. Myślę, że warto skorzystać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 6 Marzec 2015 Konto na hekko, to za 7 dych, mam to samo. 100 Gb transferu i domena PL w cenie. Spróbuj znaleźć coś sensowniejszego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaguss 0 Napisano 24 Sierpień 2015 Polecam linuxpl.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 25 Sierpień 2015 A można wiedzieć dlaczego dokładnie ich polecasz? Bo z tego co piszesz to zupełnie nic nie wynika. Powody konkretne? Ta strona ze stopki nie jest u nich - a cena serwera jest wyższa niż rynkowa. Zatem za co ich cenisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano 27 Sierpień 2015 (edytowane) Mam serwis na joomli w ovh, działa stabilnie, bez problemów, a cenowo bardzo przystępnie (vps bezkonkurencyjnie) http://www.wse.krakow.pl/pl/studia/studia-ii-stopnia/filologia-angielska-lingwistyka-stosowana/komunikacja-miedzykulturowa-w-biznesie Edytowane 25 Styczeń 2016 przez klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Napisano 31 Sierpień 2015 Firehost ma niezłe ceny i nieograniczone bazy, konta i ftp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gnaszka 0 Napisano 22 Wrzesień 2015 Ja nadal mam kody rabatowe na Forehost, gdyby ktoś chciał. Na spokojnie postawicie u nich nawet kilka takich stronek, a całość będzie śmigać. Dobry support, niskie ceny, panel zarządzania do wyboru. Najlepiej po prostu samodzielnie przetestować usługę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gapcio 0 Napisano 24 Wrzesień 2015 Joomla nie jest wymagająca więc większość hostingów powinna sobie dać radę, mam nawet kilka stron na Joomla hostuje je w Cal.pl wszystko śmiga tak jak powinno, hosting stabilny praktycznie wcale nie miałem problemów, ceny także przystępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 25 Wrzesień 2015 Znowu jedziecie z tym cal? Ile można? I domeny i serwer macie znacznie taniej w Hekko. Porządny serwer, szybki, taki który nie sprawia problemów, a na jednym koncie stawia się wiele serwisów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmeliaGorska 0 Napisano 16 Październik 2015 Jeśli chodzi o hosting bądź domenę, to warto sprawdzić sobie ofertę w https://domeny.pl/ . Moim zdaniem jest to jedna z lepszych firm zajmujących się rejestracją domen. Możecie porównać sobie ich ofertę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 23 Październik 2015 Przecież przedłużenie domeny w tym serwisie kosztuje ponad 100 zł. Możesz wyjaśnić kto o zdrowych zmysłach będzie zainteresowany postawieniem tam czegokolwiek? Bo szczerze mówiąc to ja nie znam kogoś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajlar 0 Napisano 6 Marzec 2016 Dokladnie - po co przeplacac, jak mozna miec cos o wiele taniej? Ja osobiscie korzystam z oferty firmy http://www.ddr.pl i bardzo sobie ich chwale. Najtansza opcja u nich to 49zl/rok - przy przedluzaniu dostaje sie dodatkowe znizki. Mozecie sprawdzic - darmowe konto testowe na 14 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 14 Marzec 2016 Płaci się po to, aby mieć wartościowy serwer - nie anonimowy. Pokaż swoje strony to zobaczymy jak bardzo korzystasz z ich usług ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 0 Napisano 24 Kwiecień 2016 Zapraszam do przetestowania naszych usług w 14 dni bez żadnych konsekwencji. Oferowane pakiety można już kupić za 50% ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 2 Maj 2016 Nie wklejaj tego samego wszędzie, konkretnie napisz na temat. Ktokolwiek z forum ma u nich konto i pochwali się serwisami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajlar 0 Napisano 16 Czerwiec 2016 hmm a korzystal moze ktos z Was z oferty https://www.sprintdatacenter.pl/hosting ? Wydaje mi sie dosc dobra i profesjonalna. Przegladalem ich strone i nie jest to jakas firma 'krzak' w piwnicy, ale porzadna firma z konkretna serwerownia i mozliwosciami hostingowymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 22 Lipiec 2016 Nie, nie korzystał. I nie bardzo rozumiem dlaczego skoro sam również nigdy nie korzystałeś, to zabierasz się za jej ocenianie. Może najpierw cokolwiek tam postaw, a dopiero później zabierz się za oceny? Tak będzie znacznie wygodniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ola27 0 Napisano 16 Marzec 2017 Polecam linuxpl.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 21 Marzec 2017 A pokażesz jakiś swój serwis, który tam masz? Cenowo tak sobie. A jakościowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hhenryk88 1 Napisano 17 Kwiecień 2017 Nowych firm hostingowych lepiej unikać (z jakością bywa u nich różnie), najlepiej poszukać hostingu wśród firm działających na rynku od dłuższego czasu. Hosting od https://www.cal.pl powinien się nadać - pojemność serwerów jest wystarczająca, transfer miesięczny nielimitowany, a domena jest gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 18 Kwiecień 2017 Ale brak limitu transferu nic nie daje. Co ci po tym, skoro ograniczenia masz na dziesiątki innych parametrów? Cenowo jest podobnie, chociaż jeśli wykorzystasz kody rabatowe, to można już z tymi kosztami mocno poszaleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach