antonin 0 Napisano 9 Październik 2014 Mija już chyba 4 lata od wypuszczenia tej gry na rynek. Gra rewelacyjna i co najważniejsze nie wychodziła o roku. Bardzo irytuje mnie fakt wypsuzczania na przykład fify z roku na rok z drobnymi poprawkami. Czy są tu jacyś fani Fight nighta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spotek12 0 Napisano 11 Wrzesień 2015 mnie też cały czas zaskakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pronaxim 0 Napisano 10 Luty 2016 bardzo fajna gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio 0 Napisano 21 Kwiecień 2016 FIFA jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz85 0 Napisano 20 Wrzesień 2016 No gierka jest nieasmowita..Ciekawe co wyjdzie Xbox-a one. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bury10 0 Napisano 13 Czerwiec 2019 Jak dla mnie przehypeowany tytuł. Interesuję się boksem i to, co się dzieje w grze ma się nijak do prawdziwej walki. Ja wiem, że zręcznościowa bijatyka nigdy nie będzie wierną symulacją... ale moim zdaniem brakuje w FightNighcie nieprzewidywalności. Np. realnej możliwości sprawienia takiej niespodzianki, jak Andy Ruiz Jr w pojedynku z Anthonym Joshuą ostatnio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrycjusz88 0 Napisano 9 Grudzień 2019 Uwielbiam serię Fight Night i bardzo ubolewam, że żadna gra z tej serii nie wyszła na PS4. Ta konsola zdecydowanie potrzebuje dobrej gry bokserskiej, a niestety teraz na topie jest MMA i UFC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach