ovi 0 Napisano 30 Lipiec 2014 Hej, posypał mi się Iphone. Poszukuję sprawdzonego serwisu w Stolicy. Miał ktoś doczynienia z WeFix? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Górny 0 Napisano 29 Wrzesień 2016 Nie czyli za bardzo sprawdzony nie jest ja mam podobny problem z tym, że poszukuję autoryzowanego tylko i wyłącznie, bo telefon niuśka sztuka na gwarancji a coś dziwnego się dzieje i chyba niestety jest to moja wina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kojczak 0 Napisano 1 Październik 2016 Ale jak na gwarancji to i tak nic Ci to nie da, skoro usterka czy coś co zaobserwowałeś pojawiło się z Twojej winy, więc nie wiem czy jest sens płacić za autoryzowany serwis... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krajstina 0 Napisano 2 Październik 2016 oho z denia głupkowate podejście. ja uważam że zawsze warto zwłaszcza jeśli chodzi o jabłuszko bo to jednak zupełnie inne podzespoły inna budowa i system i nie każdy się w tym łapie a w serwisie oryginalnym zawsze masz certyfikowanych specjalistów. oni chyba nie są pracownikami jabłka ale przechodzą szkolenia. pan zdzichu weźmie tyle samo pieniędzy ale naprawiać będzie raczej na oślep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Górny 0 Napisano 4 Październik 2016 No dobra, to pokłócicie się później, a teraz tempem mi namiary dawać bo ja bez telefonu to jak bez ręki a lecę na takim o fukncjonalności nokii 3310 bo kretyn zamiast zostawić sobie zapas to posprzedawałem w chwili zakupu iphonea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krajstina 0 Napisano 4 Październik 2016 wydaje mi się że w tej sytuacji najlepiej będzie jak wyślesz zaniesiesz czy nie wiem dostarczysz balonem telefon do serwisu ESPO. za każdym razem gdy ja czy ktoś z otoczenia mieliśmy problem to wysyłaliśmy tam i się sprawdzało, na internecie czytałam coś wczesniej o kadrze, dużo fachowców tam pracuje i się sprawdziło to w przełożeniu na rzeczywistość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabriela289 0 Napisano 5 Październik 2016 my do espo dojeżdżaliśmy na Maciejki. na początku było trochę zamieszania ale się okazało że to faktycznie z mojej winy. z naprawy jestem zadowolona. zapłaciłam 100 zł mniej niż we wczesniejszym miejscu w którym pytałam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach