Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
sajmon654

Ciężki przypadek. Diody w laptopie migają, brak ładowania. HELP !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od niedawna mam problem z ładowaniem laptopa. Mianowice, gdy podłączę zasilanie, zaczynają migać trzy diody równocześnie z częstotliwością ok. 1 sek. Diody pokazują ładowanie, stan komputera ( czyli czy hibernacja , włączony itd. ) i jedna w przycisku od włączenia laptopa. Gdy komputer jest uruchomiony i podepniemy zasilenia, natychmiast lub po jakimś krótkim czasie diody migają - nie ma ładowania. Jeśli damy w stan hibernacji i podepniemy zasilanie, wszystko jest ok, normalnie ładuje. Ładowarka to nie jest, zmieniłem na inną i tak samo się robi. bateria także to nie jest.

Proszę o pomoc, aby korzystać z laptopa, muszę go albo wyłączyć albo "uspać" - naładować najlepiej całą baterię i dalej korzystać.ACER ASPIRE 5551G. Skorzystałem z innego fora pierw, tam kazali mi zrobić skanowania komputera i podać logi m.in. OTL, GMER itp. Przeczyściłem też cały komputer od A do Z, nic nie pomogło. Miał ktoś taki przypadek może? Albo wie co to może być, lub lubi zmierzyć się z trudnymi sprawami ? :D POMOCY!!! I z góry każdemu za jakąkolwiek pomoc, dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...