Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Areksmerdel

Bf headline - Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Elo

Oglądał ktoś z was stream z E3 na Tłiczu? EA ogłosiło nowego battle fielda który będzie połączeniem bf'a którego znamy z cs'em! Nie mogę znaleźć filmiku na yt z tej prezentacji na tłiczu, pewnie jeszcze nie dali pozwolenia na udostępnianie ALE. Na stronie gry link dla leniwych można zapisać się na betę. Jako że grę announsowali 09.06 - więc bardzo świeżo to jeszcze nie przyjmują masowo. Ja tam już się zgłosiłem i jaram się strasznie.

Co sądzicie, hit czy kit?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zajebista gra, trochę optymalizacja kuleje w becie ale ogólnie spoko :) coś nowego. Choć nadal tęsknię za 2 wojną światową :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zainteresowanych. Wszyscy którzy zarejestrowali się przed 13.06 dostali się na betę! Gierka jest palce lizać! <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym ona różni się od BF4? i czy to ma być dodatek czy samodzielna gra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to że to oddzielny tytuł nie dodatek. Tak w skrócie to gra która próbuje nawiązać do CS, z dużą ilością pojazdów i gadzetów. Silnik bf4.

Szczerze to ja wolę realia wojenne niż takie "partyzanckie" ale jako fan serii BF zapewne kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla odmiany coś innego, CoD: Advanced Warfire próbuje wejść w przyszłość, a Battlefield Hardline w zabawę policjanta i złodzieja. Bardziej przemawia do mnie Battlefield, może być ciekawie w listopadzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi niestety sam BF4 jeszcze pół roku temu kulał na laptopie na którym powinien chodzić, czy coś się zmieniło w optymalizacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...