Areksmerdel 0 Napisano 10 Czerwiec 2014 Elo Oglądał ktoś z was stream z E3 na Tłiczu? EA ogłosiło nowego battle fielda który będzie połączeniem bf'a którego znamy z cs'em! Nie mogę znaleźć filmiku na yt z tej prezentacji na tłiczu, pewnie jeszcze nie dali pozwolenia na udostępnianie ALE. Na stronie gry link dla leniwych można zapisać się na betę. Jako że grę announsowali 09.06 - więc bardzo świeżo to jeszcze nie przyjmują masowo. Ja tam już się zgłosiłem i jaram się strasznie. Co sądzicie, hit czy kit? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekburek 0 Napisano 13 Czerwiec 2014 Dla mnie zajebista gra, trochę optymalizacja kuleje w becie ale ogólnie spoko coś nowego. Choć nadal tęsknię za 2 wojną światową (( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proteminka 0 Napisano 16 Czerwiec 2014 Dla zainteresowanych. Wszyscy którzy zarejestrowali się przed 13.06 dostali się na betę! Gierka jest palce lizać! <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maklakek 0 Napisano 18 Czerwiec 2014 Czym ona różni się od BF4? i czy to ma być dodatek czy samodzielna gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacekstanczyk 0 Napisano 18 Czerwiec 2014 Wygląda na to że to oddzielny tytuł nie dodatek. Tak w skrócie to gra która próbuje nawiązać do CS, z dużą ilością pojazdów i gadzetów. Silnik bf4. Szczerze to ja wolę realia wojenne niż takie "partyzanckie" ale jako fan serii BF zapewne kupię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapek 0 Napisano 25 Sierpień 2014 Dla odmiany coś innego, CoD: Advanced Warfire próbuje wejść w przyszłość, a Battlefield Hardline w zabawę policjanta i złodzieja. Bardziej przemawia do mnie Battlefield, może być ciekawie w listopadzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agreh 0 Napisano 1 Wrzesień 2014 Mi niestety sam BF4 jeszcze pół roku temu kulał na laptopie na którym powinien chodzić, czy coś się zmieniło w optymalizacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach