Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
PiterBenek

Kto wygra ligę mistrzów w 2014 - typy

Rekomendowane odpowiedzi

Już za kilka dni staną na przeciwko siebie dwie drużyny z Madrytu Real i Atletico. Z Madrytu ale finał grany będzie w pobliskiej Lizbonie. Jak myślicie kto w tym roku zgarnie puchar? Jeszcze miesiąc temu stawiałbym, że Real - ale to po tym co robi Atletico - sam już nie jestem tego taki pewien :) A moż ektoś z was wybiera się na ten mecz do Lizbony :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w najbliższą w sobotę :) Nie rezerwowałem jeszcze stolika w pubie - bo cały czas mam nadzieję, że uda mi się pojechać na finał do Lizbony :) Wziąłem udział w tym konkuresie Heinekana "Piwo za mecz" - do zgarniecia są 2x po dwie wejścówki na mecz w Lizbonie. Opłacają też koszta związane z przejazdem. Jest więc o co się bić :D

Szanse są jakie są - jak nie to, to może uda się zgarnąć PS4 lub 5 litrwoą kegę Heinekena.

Moje typy to oczywiście Real 1:3 Atletico. W takich chwilach słabasza drużyna wznosi się na wyżyny swoich umiejętności :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nikomu nie kibicuję. Wole United, ale jako, że nie grają i nie zagrają w przyszłym sezonie to niech wygra lepszy. Obie drużyny zasługują na ten finał i ten puchar

http://alanex-radom.pl/

Edytowane przez sasayaku4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wszystko jasne. Wygrał Real. A MŚ zostali Niemcy, dziękuję dobranoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...