Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
pecetka

Antywirusy

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam taki problem. Od jakiegoś czasu używam tylko i wyłącznie laptopa,na stacjonarny komputer nie wchodzę wcale, ale kiedyś go włączyłam i okazało się,że gdzieś mi wcięło wntywirusa, czy to możliwe? I jak mogę sobie pobrać darmowego antywirusa z Internetu i czy to jest wogóle też możliwe?. Dzięki za pomoc. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KIedyś używałam darmowym antywirusów i teraz mogę powiedzieć że szkoda zachodu. Przepadły mi bardzo ważne pliki i miałam masę problemów. Lepiej zapłacić parę groszy i mieć pewność że wszystko jest bezpieczne. Zgadzam się z użytkownikiem FLORIANEK - używam teraz G-data(zaczęłam od wersji testowej) i spisuje się bardzo dobrze, nie obciąża systemu i ma dużą wykrywalność. Sprawdź i po miesiącu będziesz mieć odpowiedź :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja korzystałem z tego i odradzam. Mi sztrasznie zamulało system. Z darmowych polecam Avirę bądź poszukanie darmowego AVG

http://alanex-radom.pl/

Edytowane przez sasayaku4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja korzystałem z tego i odradzam. Mi sztrasznie zamulało system. Z darmowych polecam Avirę bądź poszukanie darmowego AVG

A ja właśnie z tego powodu zaczęłam używać G-Data, a przestałam AVG. Najlepiej zainstalować i przekonać się samemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też niedawno zacząłem go używać i sprawdza się znakomicie na komie skutecznie rozprawiając się z wirusami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj sobie antywirusa microsoft MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS - świetnie współpracuje z windowsem, u mnie się spradza, dla sytemu nieodczuwalny, za darmo i bez głupich wyskakująych okienek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz komputer.... bo jeśli na słabszy komputer zaintalujesz kombajn to na pewno będzie zamulało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie G-Data nigdy nie zamulał systemu(a mam jeszcze 1 rdzeniowy komp) i między innymi za to go cenię. Widziałem teraz nową wersję z Owczarkiem Niemieckim ale nie jestem pewny czy tą wersję jeszcze pociągnie mój staruszek. Chociaż w sumie 30 dniową wersję możnaby sprawdzić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...