Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
POMOCYYxd

Potrzebuje pomocy dotyczące kupna czenści do komputera(bo się zbytnio nie znam)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich chce zacząć nagrywać lecz mój komputer mi na to nie pozwala lecz się nie podaje i proszę o waszą pomoc...chce w moim komputerze zmienić karte graficzna i procesor bo tak sondzę że po ich winie idzie to ze mam lagi w czasie nagrywania gier ...

Dlatego proszę was o propozycje procesorów i kart graficznych (Mogą być uzywanę) Max 400zł wiem że dosyć mało ale czekam na jakieś propozycje jakiś dobrych procesorów i kart a z w miarę zjadliwą cena..

Aktualnie mam..

NVIDIA GeForce GT 610

Intel Pentium 4 cpu 3.00 GHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nie ogarniam :D, chcesz grać czy nagrywać płyty z grami?

Musisz podać pozostałe podzespoły: model płyty głównej, zasilacza, ile masz ram i w co chcesz grać lub co nagrywać?

Sądzę że chodzi raczej o gry, z opisu procesora wnioskuje LGA 775(trochę stara platforma).

Przydała by się wymiana procesora i płyty.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nie ogarniam biggrin.png, chcesz grać czy nagrywać płyty z grami?

Musisz podać pozostałe podzespoły: model płyty głównej, zasilacza, ile masz ram i w co chcesz grać lub co nagrywać?

Sądzę że chodzi raczej o gry, z opisu procesora wnioskuje LGA 775(trochę stara platforma).

Przydała by się wymiana procesora i płyty.

Po prostu chce zacząć nagrywać filmiki z gier np z lola ale mam algi podczas nagrywania....

Co to w komputerze mam to karta grficzna NVIDIA GeForce GT 610

i procesor ntel Pentium 4 cpu 3.00 GHz

3.50 RAM

Po prostu wiem że potrzebuje lepszych cześci..a zbytno sie nie zanm o co kaman bo wszytskie np na allegro są takie sam nie ogarniam chciałem propozycje dobrych czenści w maire dobrych z dobra cena ,,, bo chce nagrywać bez lagów gry....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...