monster11 0 Napisano 9 Luty 2014 zastanawiam się nad specjalnością w pracy i mocno biorę pod uwagę HR, ale boję się, że wbiegnę na minę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Napisano 9 Luty 2014 studujesz coś? wszystko zależy od tego jakie masz predyspozycje. Praca w HR wymaga rozbudowanych umiejętności interpersonalnych - nie można bać się rozmawiać z ludźmi, trzeba umieć z łatwością odczytywać emocje i umieć się skutecznie komunikować. Nie każdy to potrafi. Napisz coś więcej o sobie to łatwiej będzie się wypowiadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pauulaaa 0 Napisano 30 Marzec 2017 najczęściej to teraz jest jako rekrutacja pracowników ze wschodu bo rynek pracowników mam zalany imigrantami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
vika 0 Napisano 22 Sierpień 2017 To praca dla ludzi otwartych, pełnych zapału, lubiących częste kontakty z ludźmi. Poniżej o tym jak znaleźć pracę w HR http://www.mostwante...-sie-do-branzy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mardoska33 1 Napisano 28 Sierpień 2017 Bardzo często dostaje ofery od HR-owców, coraz częściej wydaje mi się że zostają nimi przypadkowe osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Wando11 0 Napisano 16 Październik 2017 Ja też się z tym zgodzę, teraz już moim zdaniem taka rekrutacja "na szybko" jest bez sensu. Żeby dobrac odpowiednio pracowników na stanowiska, trzeba długiego procesu rekrutacyjnego, a u nas zwyczajnie nie mamy do tego ludzi i nie mamy czasu. Taka zewnętrzna firma, która się tym zajmuje to idealne rozwiązanie, my współpracujemy z Grupą No Problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi