envy1991 0 Napisano 14 Listopad 2013 Biznes Multimedia prezentuje swoje nowe oferty! 1 Interesuje mnie grafik komputerowy do tworzenia gier komputerowych 2D. Wymagam portfolio. 2 Szukam poligrafii do wspolpracy - oferowanie klientom dodatkowej uslugi, gadzetow reklamowych. Rzetelna firma! 3 Jesli masz dobre pomysly i chcesz pomoc mojej firmie, mozesz mowic! www.biznesmultimedia.pl Najlepsze nagradzane. 4 Szukam sponsora na moje filmy Youtube, chce nagrywac show. Moje nazwisko Łukasz Grodzki. Mozna wpisac w Google. W zamian reklama w filmie. 5 Szukam fajnego goscia do wspolpracy przy cieciu stron www, pisaniu wtyczek i takich roznych przerobkach. Dluga wspolpraca. 6 Zapraszam na www.gwiazdybiznesu.pl! Genialny portal randkowy nowej generacji dal ludzi biznesu..? 7 Zapraszam na www.polskagwiazda.pl! Genial.. portal rozrywkowy! 8 Gry reklamowe, reklama internetowa, doradztwo i coaching biznesowy. Może coś do Ciebie trafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach