miszcz102 0 Napisano 22 Październik 2013 Szukam programu żeby w dobrej jakości zbliżonej do HD nagrywał mi pulpit, sam obraz, dźwięk sobie dogram i połączę w profesjonalnym programie do obróbki filmowej. Coś polecicie? Za darmo lub do 200 PLN (za program). pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dim 0 Napisano 23 Październik 2013 Na przykład Action! http://www.dobreprogramy.pl/Action,Program,Windows,33680.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VisioN 0 Napisano 26 Październik 2013 Może Camtasia Studio? Można w nim nagrywać obraz, dźwięk oraz montować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metro-metrowska 0 Napisano 10 Styczeń 2014 Robiłam ostatnio prezentację na studia i skorzystałam właśnie z Cam Studio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalia25 0 Napisano 27 Sierpień 2014 Również polecam Camtasia Studio - program jest prosty w obsłudze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach